НАШАТА КАУЗА – РАДОСТТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА

Футболът съществува заради феновете, а именно те са в основата на всички усилия и смисъл от играта. Дунав е клуб, чиято мисия е да върне смисълът от футбола в България и е изграден от обикновени хора за обикновени хора. За Дунав посещаемостта на нашите мачове е основен фактор за успешното изграждане на клуба и реализиране на нашите планове в спортно-техническо отношение.

Това рефлектира и в ценовата политика на Дунав, която през новия сезон ще предлага гъвкави решения и различни ценови категории, насочени към уязвими социални групи.

В тази страница ще можете да намерите всичко, което трябва да знаете относно посещението на мачовете на Дунав през сезон 2022/2023.

Билети

Сектор с козирка 10 лева
Останали сектори 6 лева
Деца до 12 години 0 лева
Членове на Сдружението 0 лева
Деца школа Дунав независимо от възрастта 0 лева
(с включено право на безплатна покана за 1 родител)
Лица с увреждания 0 лева
Организирани училищни групи 0 лева
(с предварителна заявка минимум 10 души до 30 души с включен по 1 учител на всеки 10 деца)
Социален билет *
Молби за издаване на социален билет се приемат на club@fcdunav.bg.
Условията по тази промоция могат да варират според случая.

Сезонни карти

За сектора с козирка 150 лева
За останалите сектори 90 лева
За членове на Сдружението входът през целия сезон е 0 лева

ЧЛЕНОВЕ

Членовете на Дунав получават безплатен достъп до всички категории места на стадиона за всички официални мачове на отбора.

Изключение прави членската категория А1 (членски внос 10 лева на месец). Членове от тази категория ще могат да посещават и централния сектор на Градския стадион в Русе, но само ако определените места за целта не са запълнени.

Членовете на Дунав се идентифицират по някой от следните начини:
> Членска карта;
> Членски номер;
> Лична карта;

Повече за членството можете да намерите тук.

АБОНАМЕНТНИ КАРТИ

Абонаментните карти дават право за достъп до домакинските мачове от първенството и Купата на България. Те са в две категории:
> Абонаментна карта за централен сектор (с козирка);
> Абонаментна карта за всички останали сектори;

БИЛЕТИ

Билетите дават право за достъп до определен мач. Билети се продават на място на стадиона 2 часа преди съответния двубой, както онлайн 24 часа в денонощието през клубната платформа FC DUNAV FAN. Клубът силно препоръчва феновете да се възползват от възможността за придобиване на електронен билет, което става бързо и лесно, а самият пропуск привържениците получават на предоставената електронна поща. Не е необходимо билетът да се разпечатва, а само да се покаже на електронно устройство.

Нормалната цена на билетите са 10 лева за централния сектор и 6 лева за всички останали. Важат обаче и редица намаления за различни социални групи. Различните социални билети (за възрастни хора и деца), както и други с намаление важат за всички сектори с изключение на централния.

Социален билет
В стрго ограничени случаи клубът може да издаде социален билет с цена, която е различна от нормално обявената на хора от уязвими групи, които не попадат в посочените вече категории. Това могат да бъдат безработни, самотни родители, деца-сираци или други специфични случаи. Допустимостта на заявките, както и цената на предоставения пропуск се преценява случай по случай и на база релевантни документи, които биха могли да подкрепят съответното искане.

WINBET късметлийски билет
Късметът е много важна част от футбола. Ето защо след всеки домакински мач ще изтегляме до 10 късметлии, които ще получат подарък – атрактивни артикули от Дунав или от нашия генерален спонсор WINBET.

Всички непромоционални билети участват по подразбиране в томболата, като трябва да попълните бланка с Вашите имена и данни за контакт, за да се свържем с Вас ако спечелите наградата.

Всички билети, за които важат някакви промоционални условия могат да участват при положение, че си закупят допълнително “късметлийски билет” на допълнителна цена от 1 лев.

Идентификация на стадиона:
> Всички посетители на спортното мероприятие следва да носят в себе си лична карта, която да покажат при поискване;
> Деца до 16 години влизат задължително с придружител – пълнолетно лице, което следва да бъде родител, попечител или упълномощено лице. Декларация можете да изтеглите тук.

Във всички останали случаи представителите на Клуба могат да изискат документ за идентификация с цел удостверяването на правото за възползване от съответната ценова категория билет.

СХЕМА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕТО

Цени на билетите според категория места

Сектор S01 – 10 лева;
Сектор 1 до 12 – 6 лева;
Сектор 16 и 17 – 6 лева;
Сектор 14 (гостуващи фенове) – 6 лева;

Буферни сектори:
Сектор 13 и 15 – не се допуска публика.

СИГУРНОСТ

Вашата сигурност е наш основен приоритет. Ето защо всеки присъстващ на стадиона следва да съблюдава някои прости правила:

1. Забранено е внасянето на алкохол под каквато и да е форма;
2. Не се допуска внасянето на безалкохолни напитки, които не са закупени от стадиона;
3. Забранено е внасянето на бутилки с обем над 0,5 литра, както и всякакви стъклени бутилки;
4. Знамената следва да са с дръжка, която не е по-голяма от 1 метър;
5. Не се допуска внасянето на остри предмети – ножове, инструменти и други;
6. Не се допуска внасянето на оръжия;
7. Не се допуска запалването на открит огън,  използването на горелки и други. Изключение се прави за малки запалки или кибрит, при условието, че се използват по начин, който не предполага горене на предмети;
8. Не се допускат бомбички, ракети и друга експлозивна пиротехника. Факли се допускат само в случаите на организирано използване, което включва:  предварително уведомление на клуба и противопожарните власти, създаване на условия за тяхното безопасно използване, ограничено използване в рамките на определен за целта сектор, изхвърляне на изгорелите елемнти на определено за това място и недопускане на хвърляне на предмети на терена.
9. В случаи на дъжд е забрено използването на чадъри с остър връх. Препоръчваме използването на дъждобрани.